mandag den 11. august 2008

mer yoga - dag 2

Vi er i år 15kvinder og mænd - kun en mand - der denne uge mødes på Østerbro og laver yoga sammen. Vi er alle sammen indviede på den måde at dette vidunderlige kursus bliver ikke annonceret noget sted - kun ved en seddel der bliver omdelt på vores lærers aftenskolekursus. Men man skal være tidlig ude for at få plads - jeg er ikke den eneste der har været med i 10 år. Kontinuitet er dejligt. Og her koster det heller ikke det hvide ud af øjnene som meget andet af denslags. Og man får en ordentlig portion passende doseret østerlandsk livsvisdom med på købet. Det er ligså dejligt som selve yogaøvelserne og et genialt supplement der gør en i stand til at forstå målet og hensigten med øvelserne og jeg havde nær sagt meningen med selve livet.
I dag var højdepunktet en øvelse der hedder dying warrior pose, der åbner hoftene og styrker armene - and left me speechless for quite some time!
Og dagens passende verbale lektion til denne udfordrende stilling: Hvordan man udholder smerte - ved hjælp af vejrtrækningen og at undgå at spænde for ikke at mærke smerten..der er lidt at lære.

Ingen kommentarer: