fredag den 11. april 2008

Alternative behandlere overrapporterer succes

Snakket lige med en ven i Norge vedrørende en omtale om ham i en dansk bog vedrørende tankefeltterapi. Der var han omtalt som en norsk "gutt"som havde helbredt sig selv fra MS efter at have sittet i en kørestol. Jeg kender ham godt, for det første har han det heldigvis godt, men han har ikke helbredt sig selv fra MS, han har fortsat MS. For det andet har han aldrig sittet i en kørestol, ifølge ham selv har han været bange for at komme i en kørestol men har aldrig sittet i en. For noget tid tilbage fik jeg anbefalet at gå til reikihealing, der var nemlig en pige der var blevet helbredt fra MS ved reiki. Jeg kontaktet denne kvinde, der nu tak og lov har det meget bedre fra sin MS end hun har haft i mange år, men hun er heller ikke helbredt, der er nogle gange sygdomsaktivitet, og hun har gjort rigtig mange andre ting, blandt andet været på Riget og fået medisin. Den tredje historie jeg vil nevne er Birgitta Brunes behandling som jeg selv har prøvet. I følge reklamen fra Birgitta og hendes mand (Birgitta er et dejlig menneske God bless) fik alle det bedre på hendes behandling. Af de 4-5 mennesker jeg holder kontakt med efter kurset har alle det dårligere nu end den gangen for 7-8 år siden. Hvad er min hensigt med denne pessimisme? At tage modet og håbet fra folk? Nej, blodt at udstede en advarsel og udtrykke min vrede over denne udnyttelse som det jo egentlig er af syge mennesker for at fremme egen business eller en eller anden sag.
En del af attraktionen ved såkaldt alternativ behandling er efter min erfaring at den lover meget mere end den kan holde - ofte udsigten til at blive helt rask. Håb på det bedste, tag den slags løfter med en knype salt og hold godt fast på tegnebogen!

2 kommentarer:

Michael sagde ...

Hej Anita,er intereseret i hvordan du har idag efter at du har prøvet
birgitta brunes kur.påtænker nemlig at prøve den.men kunne godt tænke mig at høre fra nogen som har prøvet.
mvh. Michael

Anita sagde ...

Hej Michael,
det er egentlig et komplekst spørgsmål at svare på, jeg har ikke haft nogen direkte effekt af den medisinske behandlingen hos Birgitta og det var der mange der ikke havde. Det var dog begyndelsen til at jeg begynte at lære mig en ny måde at tænke på, kom ind på et andet spor, som har ført til stadig nye erkendelser om mig selv og mit liv og min sygdom. Jeg fik også nogen dybe kontakter med mennesker som jeg fremdeles har god kontakt med. Så jeg er meget glad for at jeg har været der, selv om det ikke har haft nogen direkte målbar effekt på mit helbred.